Melih Gürler'den gelen mektup ve iki karikatür

29.04.2025

MERHABALAR;

              Buradan hepinize kucak dolusu 

Selam ve Sevgilerimi gönderiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir. Şero ve ben tüm evraklarımızı tamamladık. Nasipse Haziran ayında nikahımız olacak:):) Şero’nun da sizlere sonsuz selamları var. 

              Sevindirici diğer bir haber ise Şero’nun dosyası bozuldu:) Yeniden yargılanacak:) Olumlu bozdu; tüm dileğimiz tahliye olması yönünde. 

              Sizlere 3 adet karikatür gönderiyorum. Siyah tükenmez kaleme ihtiyacım var. Ayrıca yanında çizgi roman kitapları bulunduran arkadaşlar varsa, paylaşırsa çok sevinirim. 10. yargı paketinde çıkan yasadan Denetimli-Serbestliğe çıkıyorum. “AMA DİSİPLİN CEZAMDAN DOLAYI” 1 yıl geçmesi lazımmış:) 1 yıl sonra Disiplin Cezam bitince Denetime çıkabileceğim galiba:):)

              Hepinizi çok seviyoruz Şero ile. Kendinize çok iyi bakın, özgür günlerde görüşmek dileğiyle. Esenlikle Kalın… Sevgilerimle.

Melih GÜRLER

Batman Kapalı Hapishane A-18  Beşiri/BATMAN