27.07.2025
Merhaba Adil Hocam,
Mektubunuzu 25 Temmuz’da aldım. Hemen cevap yazıyorum, istediğiniz fotoğrafı ulaştırmak için.
Tek çekilmiş fotoğrafımı aradım bulamadım. 2-3 ay önce Barış ile çekildiğimiz (ziyaret salonunda) fotoğrafı gönderiyorum. Beni aradan (eğer ihtiyaç var ise) çekip kurtarmak size kalıyor:) Umarım işinizi görür. Gözlüklü olan benim.
Bizimle paylaştığınız sürgün hikayeniz çok etkileyici. Maalesef başta Filistin halkı olmak üzere faşist zihniyetler dünyanın her yerinde insanları sürgüne zorluyorlar. Ya açlıktan ölecekler ya da vatansızlıktan. Dilerim bir gün dünya insanları, kardeşçe yaşayacak bir formül bulurlar.
Sergi açılışını elbette birlikte yapsak çok güzel olurdu, ama henüz süreç nereye evrilir kestiremiyorum. Dilerim olur. Ve yine dilerim ki geleni gideni bol, güzel bir sergi olur.
Sana ve sergide emeği geçen tüm arkadaşlara sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum. Barış’ın da selamları var.
Not: İnternette son resimlerim var, ayrıca fotoğraflarım da var, görmek isterseniz.
Necip BAYSAL
2 No’lu F Tipi Hapishane
Kandıra/KOCAELİ